Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magas vérnyomás diagnosztika képes leírás - Magas vérnyomás.tlap.hu
részletek »

Magas vérnyomás diagnosztika - Magas vérnyomás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: magasvernyomas.tlap.hu » Magas vérnyomás diagnosztika
Keresés
Találatok száma - 11 db
A Cardio Control Kft

A Cardio Control Kft

Miért alakultunk meg? Vállalkozni szeretnénk egy olyan szférában, amelyben az üzleti szempontok mellett komoly szerepet kap a hozzáadott érték fogalma és az emberközpontúság. Feladatunk az egészségmegőrzés és a minél szélesebb körű preventív szolgáltatások biztosítása. Miért fontos egy ehhez hasonló vizsgálatsorozat? Mert korunk embertípusára a szélsőséges aktivitás és inaktivitás jellemző. Szinte mindenki ülőmunkát végez, autóban ülve közlekedik, és az életterét is kényelmesen rendezi be. A kor mozgáskultúrájából fakadóan viszont extrém sportokat űz, például intenzíven aerobikozik és keményen súlyzózik. Nagy a kontraszt, de általában nincs megfelelő kontroll, sem orvosi háttér.

DR. ROSE magánklinika

DR. ROSE magánklinika

1051 BUDAPEST, ROOSEVELT TÉR 7-8. HOTLINE: +36-1-377-6737 DR ROSE 7 Hírlevél Engedje meg, hogy informáljuk klinikánkról. Kérjük, iratkozzon fel időszakos hírlevelünkre! Elküld időpont egyeztetés 4d ultrahang A gyógyászat szolgálat és szolgáltatás. Ön mégsem ezt tapasztalja? A Dr. Rose Medical Center Magyarországon egyedülálló kezdeményezés: Ötvözi egy jól felszerelt állami kórház és egy páciens- és szolgáltatásközpontú magánpraxis minden előnyét. A hagyományos kórházi környezet legtöbbünkben szorongást kelt. Olyan helyet idéz, ahol alkalmazkodnunk kell a lehetőségekhez, mindez pedig kiszolgáltatott érzést ébreszt a páciensben. Klinikánkon azonban a lehetőségek alkalmazkodnak az Ön igényeihez. Szolgáltatásaink nem korlátozódnak a betegségek kezelésére, a tünetek enyhítésére, legalább ilyen fontos célunk a megelőzés, az egészségmegőrzés. Számunkra nem csak az jelent sikert, ha a páciens gyógyultan távozik, de az is, ha egészséges marad. Szemléletmódunkat - akárcsak szolgáltatásaink körét és a klinika kialakítását, a környezetet - a XXI. század alakította. Reméljük, megtisztel minket bizalmával és Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Gaba medical center

Gaba medical center

A magyar egészségügy háborgó tengerén létrehoztunk egy nyugodt, békés szigetet, ahol semmi sem fontosabb, mint az idelátogató betegek sorsa, mielőbbi gyógyulása, minél szakszerűbb, teljesebb kiszolgálása. Ez egy olyan sziget, ahol a gyógyulni vágyók hozzáértő gondoskodást, professzionális ellátást kapnak és nem kioktatást; hatékony kezelésben, útmutatásban részesülhetnek bajaik enyhítésére és nem teszik ki őket idegőrlő várakoztatásnak, nem küldik feleslegesen értelmetlen vizsgálatokra. Célunk az, hogy az egyes szakterületek kiemelkedő tudású, elismert orvosai segítségével egy olyan gyógyító bázist létesítsünk Pestújhelyen, amelynek rangját szakmai teljesítménye és kezelt betegeinek elismerése adja meg. Biztosak vagyunk abban, hogy ha a szaktudás párosul a betegek iránti legteljesebb figyelemmel, a szakmai igényesség az emberi gondokhoz kapcsolódó különleges érzékenységgel, akkor intézetünk fontos, jelentős gyógyító hellyé válik a Főváros egészségügyi térképén. Szakrendelőnk többprofilú, több szakma jeles képviselője dolgozik intézetünkben az Ön egészségéért.

Magas vérnyomás magazin hírek
Befolyásolhatja a vérnyomást a tinik életmódja
Befolyásolhatja a vérnyomást a tinik... Azok között a tinédzser fiúk között, akik gyakran fogyasztanak alkoholt, és azoknál a lányoknál, akik fogamzásgátlót szednek, nagyobb a magas vérnyomás kialakulásának a kockázata - derült ki az ausztrál Royal Perth Kórház kutatásából. A hipertónia, vagyis a magas vérnyomás már fiatal korban is kialakulhat és komoly egészségügyi kockázatokkal jár: növeli a...
A harag betegségeket okoz
A harag betegségeket okoz Azok a férfiak, akik ellenségesek és hajlamosak a haragra, illetve a depresszióra,...
Vérnyomáscsökkentő tabletta helyett friss gyümölcs!
Vérnyomáscsökkentő tabletta helyett... Norvég kutatók bebizonyították, a kivi hatásos vérnyomáscsökkentő, rendszeres...
InMedias Egészségpont

InMedias Egészségpont

Üdvözlöm Önt az InMedias Egészségpont szakmai csapata nevében! Örülök, hogy minket választott, remélem tudunk segíteni azon kérdéseiben és /vagy problémáiban, melyekkel hozzánk fordul. Közös célunk, hogy azt a segítséget nyújtsuk pácienseinknek, melyet máshol ilyen átfogóan nem kaphat meg. Erre azáltal van lehetősége, hogy olyan összetett személettel fordulunk Önhöz, mely során ötvözzük a nyugati orvoslás zseniális vívmányait, a keleti orvoslás sok ezer éves tapasztalatával. Egy hidat képezünk mindazok számára, akik már nem gyógyszeresen akarják magukat kezeltetni, viszont még nem hisznek a látszólag varázslatos keleti orvoslásban. Mi egy híd vagyunk az Ön számára, ha elvesztette a hitét a mai orvoslásban, de még nem érzi magáénak a keleti koncepciókat. Azt a vékony határvonalat képviseljük, melyben mindkét irányzat hívei megtalálják számításaikat. A magasvérnyomás problémája, kezelése, megoldások.

Kardirex Csoport

Kardirex Csoport

A Kardirex Egészségügyi Központ a térség legnagyobb magán-egészségügyi intézménye. 1993 óta nyújt egészségügyi szolgáltatást Győr-Moson-Sopron megye lakosainak. Jól képzett összeszokott kollektíva biztosítja a magas színvonalú definitív ellátást a járóbeteg szakellátás területén. Előzetes időpont egyeztetés teszi lehetővé a várakozási idő minimálisra csökkentését. A széleskörű szűrő-programok a betegségek korai felismerését és megelőzését célozzák meg. A Kardirex Egészségügyi Központ Győr város egyik központi kerületében található, a kiváló közlekedés és a jó parkolási lehetőség biztosítja a könnyű elérhetőséget. A megyén belül Csornán, Kapuváron, Sopronban kereshetik fel rendelőinket, valamint Mosonmagyaróváron a Kardirex Egészségügyi Központ Mosonmagyaróvár Kft., Zalaegerszegen pedig a Kardirex-Vitalitás Medic Kft. rendelőjét kereshetik fel ügyfeleink.

Magasvérnyomás kivizsgálás

Magasvérnyomás kivizsgálás

A kardiológia nem elhanyagolható terület, így ha Ön is úgy érzi, hogy lehetnek problémái a szívével, esetleg úgy tapasztalja, hogy a vérnyomásával is gondok lehetnek, akkor hozzánk forduljon. A Kardiológia Buda intézetében már bizonyítottunk sok olyan páciensnek, akik a homokba akarták dugni a fejüket, s nem akartak figyelni problémáikra, panaszaikra. Menjen elébe a dolgoknak, meglátja jobb szembenézni velük, mert így fel tudja venni a megfelelő eszközt ellenük, ha tudja mivel áll szemben a segítségünkkel. Vizsgálatainkkal fényt derítünk az esetleges problémákra, melyet aztán kezelhetünk. A magasvérnyomás kivizsgálás nagyon fontos és hatékony megoldás.

Menedzserszűrés

Menedzserszűrés

Menedzserszűrés és foglalkozás egészségügyi szolgáltatások a Hungáriamed -től. Országos üzemorvosi hálózatunk révén bárhol/bármikor rendelkezésére állunk. További szűrővizsgálatok: allergológiai vizsgálat, szemészeti vizsgálat, urológiai vizsgálat, bőrgyógyászati vizsgálat, mellkas röntgen, hasi ultrahang. Magas vérnyomás kiszűrése.

Menedzserszűrés, szűrővizsgálatok

Menedzserszűrés, szűrővizsgálatok

A magas vérnyomásos betegségek a menedzserek életében is gyakran előfordulnak. A nagy iramú, stresszes munka, a szoros határidők, az éjszakákba nyúló tárgyalások, meetingek egy idő után a testre, egészségre is kihatnak, megterhelik azt. Ha időben nem vesszük észre az árulkodó jeleket, akkor a komolyabb betegségeknek is megnő a kockázata. Éppen ezért ajánlott rendszeres szűrővizsgálatokkal ellenőrizni a szív és érrendszer egészségét. A menedzserszűrés alkalmával nem csupán a vérnyomás direkt mérésével, hanem laboratóriumi vizsgálatokkal kiegészítve komplett képet kaphat egészségi állapotáról és szükség esetén el lehet kezdeni a kezeléseket.

Menedzserszűrés, üzemorvos szűrés - DokSza

Menedzserszűrés, üzemorvos szűrés - DokSza

Munkaegészségügy? A doksza.hu megbízható megoldást nyújt a menedzserszűrésekre, munkaegészségügyi szűrésekre, így kollégái képet kaphatnak egészségügyi állapotukról. A szűrések telefonos megbeszélés alapján történnek, fixált időpontban. A hét minden egyes napján várja a DokSza Egészségügyi Alapellátó ügyfeleit . Lehetőség van a munkaadó székhelyén zajló, mobilvizsgálatokra, még hétvégi időpontba is! Az egészség az első!

Hirdetés
Metabolikus szűrés

Metabolikus szűrés

Rohanó világunkban erre nem jut elég idő és figyelem. Nekünk van időnk Önre! Ha eljön hozzánk, a rászánt időt teljes egészében Önre fordítjuk. Nincs várakozás, minden szükséges vizsgálat megtörténhet nálunk egy helyen, a legrövidebb időn belül. Pácienseink személyre szabott figyelemben részesülnek. Fontos az egyediség: a gyógyítás összetett fizikai és lelki adottságait, életmódját is respektáló módon történik.

Szív és agyi érbetegségek megelőzése

Szív és agyi érbetegségek megelőzése

Az alsóvégtagi érszűkület kimutatása és kezelése a szív és agyi érbetegségek megelőzésének és/vagy kezelésének eszköze lehet. Önnek valóban érbetegsége van? Válaszoljon a teszt kérdéseire és megtudhatja, hogy tényleg érbetegség kinozza-e? És ha tényleg érbeteg, mennyire előrehaladott az állapota?

Tuti menü