Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magas vérnyomás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Magas vérnyomás képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: magasvernyomas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 104 db
100% természetes vérnyomás kezelés

100% természetes vérnyomás kezelés

A vérnyomás kezelő készülék hatékony a magas vérnyomás csökkentésében, de egyúttal javíthatja az alacsony vérnyomás tüneteit is, vagyis képes a vérnyomást a fiziológiai értékhatáron tartani. A készülék titkos működési alapelve, az ősi kínai akupunktúra orvoslás a yin-yang és a testünkbe keringő bioáramok kapcsolata. A bioelektromosság minden élő szervezetben megtalálható.Gyógyszermentes, semmilyen betegség nem jelent ellenjavallatot a használatára, nincs mellékhatása és teljesen fájdalommentes a kezelés alatt. Bárki, bárhol, bármikor használhatja kockázatmentesen. Elismert, keleti Orvostudományi Kutató Intézetek bizonyítják, hogy gyógyszeres kezelések nélkül szüntetheti meg a vérnyomás problémákat. Segítségével gyorsan elérhetjük a kívánt hatást, az optimális vérnyomásértéket. A készülék másik pozitívuma, hogy nagyon könnyű használni, 5 perc alatt megtanulható, sőt a gyeremekeink is alkalmazhatják.

1A magasvérnyomás problémája, kezelése, megoldások.

1A magasvérnyomás problémája, kezelése, megoldások.

A magas vérnyomás betegség megközelítése és kezelése jó példája annak, hogy mekkora a különbség a tüneteket kezelő orvostudomány és az ok-okozati összefüggést feltáró alternativ gyógymódok így a ganoterápia között . A betegségeknek nevezett tünetek, így a magas vérnyomás kiváltó oka a szervezet kémiai egyensúlyhiánya, a sejtjeink közötti folyadéktér - azaz a belső terület - egészséges, enyhén lúgos kémhatásának savas irányú megváltozása, elsavasodása. Ezt a negatív érzelmeinkkel és a nem megfelelő táplálkozásunkkal okozzuk. Egy öröklött hajlam is felelős lehet azért, hogy ez, és nem egy teljesen más tünetcsoport jelenik meg, de önmagában ez egy kémiai egyensúlyban lévő embernél nem eredményez magas vérnyomást, csak egy elsavasodott szervezetben tud aktivizálódni.

1Kávé ami szabályozza a vérnyomást?

1Kávé ami szabályozza a vérnyomást?

DXN egészséges ganoderma kávé: Finom és egészséges - van ilyen? Égeti a gyomrát a kávé? Nem ihatja a reflux miatt? Vagy a magas vérnyomása miatt van eltiltva tőle? Esetleg a koffeintól ideges, nem tud aludni? Vagy csak szereti a különleges ízeket? Ha nem akar lemondani a kávézás öröméről, de az egészségére is szeretne odafigyelni, a megoldást itt találja. A magas vérnyomás kezelése természetes módon.

Magas vérnyomás magazin hírek
Befolyásolhatja a vérnyomást a tinik életmódja
Befolyásolhatja a vérnyomást a tinik... Azok között a tinédzser fiúk között, akik gyakran fogyasztanak alkoholt, és azoknál a lányoknál, akik fogamzásgátlót szednek, nagyobb a magas vérnyomás kialakulásának a kockázata - derült ki az ausztrál Royal Perth Kórház kutatásából. A hipertónia, vagyis a magas vérnyomás már fiatal korban is kialakulhat és komoly egészségügyi kockázatokkal jár: növeli a...
A harag betegségeket okoz
A harag betegségeket okoz Azok a férfiak, akik ellenségesek és hajlamosak a haragra, illetve a depresszióra,...
Vérnyomáscsökkentő tabletta helyett friss gyümölcs!
Vérnyomáscsökkentő tabletta helyett... Norvég kutatók bebizonyították, a kivi hatásos vérnyomáscsökkentő, rendszeres...
A biokávé lúgosításhoz

A biokávé lúgosításhoz

A ganoderma kávé semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat, fogyasztásával megszüntethető a gyomorégés. Rendszeres és kizárólagos (Ha szeretné megtapasztalni a valós hatását ne fogyasszon mellette más kávét!) fogyasztásával csökkenthető vagy akár növelhető a vérnyomás értéke. Magas vérnyomás problémával küzdők is fogyaszthatják. A ganoderma gomba (más néven pecsétviaszgomba) közel 200, az egészségünket támogató tápanyagot tartalmaz. A legfontosabb ezek közüla szerves germánium, ami egyike a természetben található leggyógyítóbb hatóanyagoknak. A ganoderma gomba, egy olyan gyógynövény, melynek nincs mellékhatása még hosszú távú használat után sem. Javítja a szervezet általános állapotát, öngyógyító képességét. Az emberek hajlamosak elfelejteni bevenni a napi vitamin adagjukat vagy éppen anyagi lehetőségük híján lemondani a megszokott étrend-kiegészítőjükről. Hallott már olyan esetről, hogy valaki elfelejtette meginni a reggeli kávéját? A DXN részéről egy óriási ötlet volt, hogy egy olyan napi fogyasztási (élvezeti) cikkhez keverte hozzá a szervezetünk számára oly fontos alkotóelemeket tartalmazó ganoderma gombát, mely biztosan nem fog kimaradni a mindennapi életünkből.

A Cardio Control Kft

A Cardio Control Kft

Miért alakultunk meg? Vállalkozni szeretnénk egy olyan szférában, amelyben az üzleti szempontok mellett komoly szerepet kap a hozzáadott érték fogalma és az emberközpontúság. Feladatunk az egészségmegőrzés és a minél szélesebb körű preventív szolgáltatások biztosítása. Miért fontos egy ehhez hasonló vizsgálatsorozat? Mert korunk embertípusára a szélsőséges aktivitás és inaktivitás jellemző. Szinte mindenki ülőmunkát végez, autóban ülve közlekedik, és az életterét is kényelmesen rendezi be. A kor mozgáskultúrájából fakadóan viszont extrém sportokat űz, például intenzíven aerobikozik és keményen súlyzózik. Nagy a kontraszt, de általában nincs megfelelő kontroll, sem orvosi háttér.

A ganoderma az erek karbantartója

A ganoderma az erek karbantartója

Az egészséges életmódra törekvők számára a kávéivással a koffeintartalom és a savas tulajdonság a probléma illetve hogy magas a vérnyomásuk és ezért vannak eltiltva tőle. Létezik azonban egy olyan kávé, amely megfelel ezeknek az egészségügyi elvárásoknak, emellett felturbózza szervezetünk védekező rendszerét és csökkenti beállítja a vérnyomást. Vannak olyanok, akik a koffein hatása miatt nem isznak kávét és/vagy teát, ám az új kávéfajta, amellett, hogy valóban kávé íze van, mentes a koffein negatív hatásaitól. Lefekvés előtt is nyugodtan fogyasztható, mert relaxáló hatása révén elősegíti a nyugodt alvást. A DXN ganoderma kávé kereskedelmi forgalomban lévő természetes brazil kávé.

A magas vérnyomás gyógyszeres kezelése

A magas vérnyomás gyógyszeres kezelése

A magas vérnyomás élethosszig tartó odafigyelést és legtöbb esetben élethosszig tartó gyógyszeres kezelést kíván. Ha nem is gyógyítható, de eredményesen kezelhető, ami a vérnyomás tartós normalizálását jelenti. Ezzel megelőzhetők a késői szövődmények, a célszervkárosodások kialakulása, és csökkenthető az érelmeszesedés. Csak akkor érhető el eredmény, ha a kezelés hatékony. A hatékony vérnyomáscsökkentés a célértékig történő kezelést jelenti minden esetben. A célérték 140/90 hgmm, ha nem rendelkezik társbetegségekkel. Amennyiben egyéb társbetegsége is van (pl. cukorbetegség, vizeletfehérje kóros mennyiségű ürítése - albuminuria, vesebetegség vagy átesett szívinfarktuson, esetleg szélütésen), akkor az Ön számára kitűzött vérnyomás célérték még alacsonyabban van: 130/80 Hgmm

A magas vérnyomás megértése és kezelése

A magas vérnyomás megértése és kezelése

Az oldal a szív és érrendszerbeli megbetegedések okát és kezelésüket dolgozza fel, így a magas vérnyomást is. Továbbá tartalmaz egy terjedelmes szótárat, ami segíti a nagyobb megértést. Akinek problémát okoz a magas vérnyomás, ha tanulmányozza az oldalt, akkor meg fogja érteni, hogy mi történik a testével, és eszközöket kap hozzá, hogy egészségessé válljon.A magas vérnyomás kezelése természetes módon.

A magas vérnyomás természetesen is csökkenthető

A magas vérnyomás természetesen is csökkenthető

Ez a speciális vérnyomás csökkentő eljárás hatékony a magas vérnyomás csökkentésében. Gyógyszermentes vérnyomáscsökkentés, semmilyen betegség nem jelent ellenjavallatot. Nincs mellékhatása és teljesen fájdalommentes. A titkos működési alapelve, az ősi kínai akupunktúra orvoslás a yin-yang és a testünkbe keringő bioáramok kapcsolata. Az első olyan készülék a világon, amely az emberi szervezet bioelektromosságát felhasználva kezeli, természetes módon a különböző vérnyomás betegségeket. Segítségével gyorsan elérhetjük a kívánt hatást, az optimális vérnyomásértéket.

Hirdetés
A magasvérnyomás problémája, kezelése, megoldások.

A magasvérnyomás problémája, kezelése, megoldások.

A magas vérnyomás (hipertónia) kezelésében, súlyos szövődményeinek megelőzésében fontos szerepe van az életmódváltásnak. Mit tehetünk a betegség leküzdése érdekében?A magas vérnyomás általában nem okoz panaszokat, de jelei lehetnek a szédülés, fejfájás, fáradtságérzet, nehézlégzés, orrvérzés, látászavarok, mellkasi fájdalom (angina pectoris), idegesség. Legtöbbször a már a hipertónia szövődményeként károsodott szervek (szív) okoznak különböző tüneteket. A magas vérnyomás kialakulásának pontos oka legtöbbször ismeretlen. Az esetek többségében nem áll mögötte szervi elváltozás, ebben az esetben ún. elsődleges (primer) vagy lényegi (esszenciális) hipertóniáról beszélünk. Mindenkit érinthet, de ismertek kockázati tényezők, amelyek elősegítik kialakulását. A magasvérnyomás problémája, kezelése, megoldások.

A pulzusmérés

A pulzusmérés

A pulzusmérés és kardio edzés honlapja!Súlyos problémák... A civilizáció, amely kényelmessé tette életünket és több szabadidőt ajándékozott nekünk, egyben egy új 'népbetegséggel' is sújtotta az emberiséget: az ELHÍZÁSSAL. A bevásárlóközpontok polcai roskadoznak a csábítóan csomagolt élelmiszerektől, és a jólétben élő nemzetek polgárai számára már nem jelent problémát a megvásárlásuk sem. A mértéket nem mindig ismerő evés-ivás, mozgásszegény életmóddal párosulva nagyon hamar vezet a testtömeg egy egészségtelen szint fölé emelkedéséhez. Nagy tévedés azonban azt hinni, hogy a túlsúlyosság csupán csak a nem-sportoló, inaktív emberek problémája. Az élsportolók többsége is gyakran küszködik felesleges kilókkal, ha az edzésmunka mennyisége és minősége, valamint a táplálkozás nincs összhangban egymással. Gyakoribb a fenti probléma a szabadidős sportolók, így az amatőr triatlonosok körében is, ahol már az életkorral járó hormonális változások negatív hatásaival is kell számolni.

A VitaPlaza Egészségtár

A VitaPlaza Egészségtár

A Puritan's Pride több, mint 40 évvel ezelőtt indult, amikor Arthur Rudolph, a vitamin üzletág egyik úttörője célul tűzte ki, hogy magas minőségű termékeket kínál a legkedvezőbb áron. Hogy elképzelését valóra is válthassa, az általa gyártott készítményeket közvetlenül jutatta el az egészség-tudatos közönséghez. A vásárlók értékelték a Puritan katalógus lapjain megtalálható, soha addig nem látott választékot és kedvező árakat. A vevők otthonuk kényelmét élvezve, közvetlenül a gyártól rendelhettek, és így még a kedvező árak örömét is élvezhették, s ma is élvezhetik. Bár mára a katalógus az interneten olvasható, a Puritan's Pride hű maradt eredeti célkitűzéséhez: a legjobbat biztosítani a legkedvezőbb áron. A több, mint hatmillió vásárló bizalmának és folyamatos hűségének köszönhetően a Puritan's Pride ma az első a vitaminokat a vevők otthonában értékesítők között. Természetes megoldás magas vérnyomás kezelésére.

Aloe Vera webáruház - Natúr Aloe Vera Gél

Aloe Vera webáruház - Natúr Aloe Vera Gél

Aloe Vera gélt vásárolna? Látogasson fel az oldalra, ahol szüksége szerint vásárolhat a natúr Aloe Vera Gél és más termékek közül. A változatos kínálat és csomag lehetőség között, Ön is rátalál arra, amit kíván! Aloe Vera készítmények hatalmas választékban - Aloe Vera gél - gelly

Alternatív gyógymódok

Alternatív gyógymódok

Vitaminok, ásványi anyagok, algák és még sok más egyéb szervezetünk számára fontos anyagok, melyek segítségünkre lehet ahhoz, hogy a betegségeket elkerüljük vagy azok gyógyulása során társunk legyen. Kortól és nemtől függetlenül talál alternatív megoldásokat vitamin webáruházunkban. Oldalunkat azért hoztuk létre, hogy mindenki egy helyen megtalálja az egészségéhez szükséges legjobb minőségű termékeket. Két fontos tényező lebegett a szemünk előtt. Az egyik, hogy ragaszkodjunk a természetes alapanyagokhoz. A másik, hogy mindezt a legjobb áron biztosítsuk vásárlóink számára.

Ami még segíthet!

Ami még segíthet!

A magnézium hozzájárul a véredények falában lévő sima­izomszövet ellazításához, és ezzel elősegíti az erek kitágulását. Különösen hatékony a terhességgel összefüggő magas vérnyo­más csökkentésében, de beszéljünk orvosunkkal, mielőtt el­kezdenénk alkalmazni. Keressünk olyan készítményt, amely magnézium-citrát vagy magnézium-glükonát formájában tar­talmazza az ásványi anyagot. A magnéziummal együtt mindig szedjünk kalciumot is, de a tökéletes felszívódás érdekében legalább 2 órás eltéréssel vegyük be a két kiegészítőt. Magas vérnyomás kezelése természetes módon, életmód változtatás!

Amikor felmegy a pumpa - a magas vérnyomás pszichés és viselkedésbeli okai

Amikor felmegy a pumpa - a magas vérnyomás pszichés és viselkedésbeli okai

A magas vérnyomás igazi oka a bennünk levő tartós pszichés feszültség, az egészségtelen önkorlátozó hiedelmeink és a viselkedési mintáink, amit a családunkból vettünk át. Gyógyítását is ennek megfelelően kell végezni, stresszoldással és új viselkedésformák elsajátításával. A stresszoldásnak több formája lehet, és több gyógymóddal is történhet, például Érzelmi Felszabadítás Technikával.

Ayurvéda a magas vérnyomásról

Ayurvéda a magas vérnyomásról

A rákos megbetegedések mellett a szív- és érrendszeri panaszok is vezető szerepet töltenek be korunk halálozási okaiban. Vajon mi állhat a vérnyomásproblémák hátterében, mit üzen a betegség, és mit tehetünk azért, hogy megfelelően kordában tartsuk vérnyomásunkat. Az ayurvéda sokkal precízebb válaszokat ad a betegségekre, így testreszabottabb a megoldás is. Az Ayurvéda, ellentétben a nyugati orvoslással, az agy helyett a szívet tartja az irányítás központjának. A szív a szimbolikus központja az ember identitásérzésének, öntudatának, elfogadásának, megbocsátásának és érzelmi megnyilvánulásainak. A szívbetegségek döntő többségét érzelmi, mentális problémák okozzák, így a terápia során is fontos hangsúlyt kell fektetnünk érzelmeink rendezésére is. A mentális oldal mellett életmódbeli tényezők is hozzájárulnak a szívpanaszok megjelenéséhez, például állati zsírok, a sós és fűszeres ételek túlzásba vitele, a mozgásszegény életmód és ellustulás, mentális és érzelmi traumák, örökletes és veleszületett rendellenességek, túl sok stressz, mely nem vezetődik le stb. A magas vérnyomás alapvetően lehet Vata, Pitta és Kapha típusú probléma, mentálisan egy felfokozott érzelmi vagy idegrendszeri

Tuti menü