Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kardiológusok képes leírás - Magas vérnyomás.tlap.hu
részletek »

Kardiológusok - Magas vérnyomás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: magasvernyomas.tlap.hu » Kardiológusok
Keresés
Találatok száma - 6 db
Dr. Ádám Zsófia

Dr. Ádám Zsófia

Szeretettel várom Budán, a 4-6-os villamos Mechwart ligeti megállójánál, jól felszerelt rendelőmben! Forduljon hozzám bizalommal mindenki, aki szívbetegségben szenved, vagy szívbetegség kizárását szeretné! Szív vizsgálat feltétlenül szükséges mindazoknak, akiknek: Szívpanaszuk van Fáradékonyak Ritmuszavar érzésük van Mellkasukban fájdalom vagy nyomás jelentkezik.

Kardiológia klinika

Kardiológia klinika

Aggódik az egészségéért? Ne várjon hosszú heteket egy klinikai vizsgálatra! Kérjen tőlünk időpontot, ha röntgenre, ultrahangra, laborvizsgálatra van szüksége! Egészségközpontjainkban komplex kardiológiai vizsgálatokkal, szűrésekkel állunk rendelkezésére, de kereshet minket bőrgyógyászati panaszokkal is. Védőoltásra van szüksége? Bízza ránk a teljes ügyintézést és a vakcina beadását is! Képzett szakorvosi háttérrel, széles körű kapcsolatrendszerrel dolgozunk. Egészség? Nálunk nem cél: életforma! Kérdés esetén hívjon bátran!

Kardiológiai Diagnosztikai Központ

Kardiológiai Diagnosztikai Központ

Magas vérnyomás kivizsgálás, szövődmények tekintetében is Az Ön magas vérnyomás betegségének típusát megállapítva van lehetőség az egyedi és hatékony kezelésre,figyelmbe véve esetleges társbetegségeket, a szövődmények megelőzésével Nyugalmi EKG Szív ultrahang vizsgálat, 24 órás vérnyomás monitorozás (ABPM) alkalmazásával.

Magas vérnyomás magazin hírek
Befolyásolhatja a vérnyomást a tinik életmódja
Befolyásolhatja a vérnyomást a tinik... Azok között a tinédzser fiúk között, akik gyakran fogyasztanak alkoholt, és azoknál a lányoknál, akik fogamzásgátlót szednek, nagyobb a magas vérnyomás kialakulásának a kockázata - derült ki az ausztrál Royal Perth Kórház kutatásából. A hipertónia, vagyis a magas vérnyomás már fiatal korban is kialakulhat és komoly egészségügyi kockázatokkal jár: növeli a...
A harag betegségeket okoz
A harag betegségeket okoz Azok a férfiak, akik ellenségesek és hajlamosak a haragra, illetve a depresszióra,...
Vérnyomáscsökkentő tabletta helyett friss gyümölcs!
Vérnyomáscsökkentő tabletta helyett... Norvég kutatók bebizonyították, a kivi hatásos vérnyomáscsökkentő, rendszeres...
Kardiológiai konzílium

Kardiológiai konzílium

Kardiológiai konzílium HOGYAN ZAJLIK A VIZSGÁLAT? Kardiológiai konzílium: kórelőzmény kikérdezése, fizikális vizsgálat, EKG, vérnyomásmérés, szív-ultrahang vizsgálat. MIT TEGYÜNK A VIZSGÁLAT ELŐTT? Készüljünk fel a kérdésekre, írjuk le a szedett gyógyszereket, hozzuk el a meglévő orvosi dokumentumokat, zárójelentéseket, laborleleteket (ne csak a kardiológiai vonatkozásúakat!), legyen lehetőleg friss labor leletünk és feljegyzésünk pl. az elmúlt időszak vérnyomásértékeiről.

Stefánia Klinika - kardiológus Szeged

Stefánia Klinika - kardiológus Szeged

A szegedi Stefánia Klinikán azokat a pácienseket várjuk a kardiológiai szakrendelésre, akik szív és érrendszeri betegséggel küzdenek, illetve családjukban már előfordult ilyen betegség, magas koleszterinszintjük van, vagy túlhajszolt, stresszes életmódot folytatnak. Klinikánk kardiológiai magánrendelésén kardiológiai szűrővizsgálatot is igénybe lehet venni, ami különösen javasolt mindazoknak, akik dohányoznak, túlsúlyosak, vagy cukorbetegséggel küzdenek, mivel nálunk nagyobb a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának esélye. A Stefánia Klinikánál gyors, várakozás nélküli OEP támogatott laborvizsgálatokat vehet igénybe, így diagnózist is hamarabb kaphat.

Válassz orvost

Válassz orvost

A magas vérnyomás kezelése és diagnosztikája orvosok feladata, elsősorban kardiológusoké. Itt választhat magának az orvosok listájából kardiológust az egész ország területéről. A kardiológus fő területe a szív. A szív feladata, hogy vért pumpáljon a szervezet minden sejtjéhez. A vér a testből a tüdők segítségével áramlik a nagy vérkörön és a kis vérkörön keresztül, ezután a vér visszajut a testbe. Ennek megfelelően a szív az egész testtel kapcsolatban van és befolyásolja a teljes test működését. A szívműködés maga felosztható mechanikai és elektromos részre.

Tuti menü