Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Életmódváltás képes leírás - Magas vérnyomás.tlap.hu
részletek »

Életmódváltás - Magas vérnyomás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: magasvernyomas.tlap.hu » Életmódváltás
Keresés
Találatok száma - 9 db
A magasvérnyomás problémája, kezelése, megoldások.

A magasvérnyomás problémája, kezelése, megoldások.

A magas vérnyomás (hipertónia) kezelésében, súlyos szövődményeinek megelőzésében fontos szerepe van az életmódváltásnak. Mit tehetünk a betegség leküzdése érdekében?A magas vérnyomás általában nem okoz panaszokat, de jelei lehetnek a szédülés, fejfájás, fáradtságérzet, nehézlégzés, orrvérzés, látászavarok, mellkasi fájdalom (angina pectoris), idegesség. Legtöbbször a már a hipertónia szövődményeként károsodott szervek (szív) okoznak különböző tüneteket. A magas vérnyomás kialakulásának pontos oka legtöbbször ismeretlen. Az esetek többségében nem áll mögötte szervi elváltozás, ebben az esetben ún. elsődleges (primer) vagy lényegi (esszenciális) hipertóniáról beszélünk. Mindenkit érinthet, de ismertek kockázati tényezők, amelyek elősegítik kialakulását. A magasvérnyomás problémája, kezelése, megoldások.

Egészséges életmód programja

Egészséges életmód programja

Peyer Zoltán személyi edző vagyok. A szakemberek egybehangzó véleménye szerint csak az egészséges életmód általánossá válása fordíthatná meg a jelenlegi tendenciát, javíthatna az igen kedvezőtlen egészségügyi adatokon. Személyi edzőként azt tartom a legfontosabbnak, hogy a mai rohanó világunkban a teljesítménykényszer, az állandó stressz és környezeti ártalmak romboló hatását az életmód átalakításával csökkentsük. Az életminőségben bekövetkezett negatív változásokat helyreállítsuk és sikeres, kiegyensúlyozott harmonikus életvitelt alakítsunk ki. A rendszeres sportolás és helyes táplálkozás hatására bekövetkező fizikai változások visszahatnak a belső, lelki állapotodra is nő az önbizalmad, magabiztosabb, kitartóbb és boldogabb leszel.

Egészséges életmód, stressz kezelés, helyes táplálkozás

Egészséges életmód, stressz kezelés, helyes táplálkozás

A szív- és érrendszeri betegségek fő kiváltói a stressz, a helytelen táplálkozás, a mozgásszegény életmód. Az egészséges életmóddal és kellő odafigyeléssel csökkenthetjük az infarktus kialakulásának a kockázatát. Látogassa meg oldalunkat, ahol további információt talál egészséghotelünk egészség programjáról.

Magas vérnyomás magazin hírek
Befolyásolhatja a vérnyomást a tinik életmódja
Befolyásolhatja a vérnyomást a tinik... Azok között a tinédzser fiúk között, akik gyakran fogyasztanak alkoholt, és azoknál a lányoknál, akik fogamzásgátlót szednek, nagyobb a magas vérnyomás kialakulásának a kockázata - derült ki az ausztrál Royal Perth Kórház kutatásából. A hipertónia, vagyis a magas vérnyomás már fiatal korban is kialakulhat és komoly egészségügyi kockázatokkal jár: növeli a...
A harag betegségeket okoz
A harag betegségeket okoz Azok a férfiak, akik ellenségesek és hajlamosak a haragra, illetve a depresszióra,...
Vérnyomáscsökkentő tabletta helyett friss gyümölcs!
Vérnyomáscsökkentő tabletta helyett... Norvég kutatók bebizonyították, a kivi hatásos vérnyomáscsökkentő, rendszeres...
EgészségNapló

EgészségNapló

Az EgészségNapló az első magyar internetes kezelési napló, amiben egy helyen vezetheted vérnyomásod, vércukrod, testsúlyod és további fontos értékeid alakulását! Az eredményeket megoszthatod kezelőorvosoddal, rögzítheted gyógyszeradagolásod és kezelési terved. Az EgészségNapló segít abban, hogy folyamatosan kövesd egészséged javulását. Mérd és naplózd egészséged alakulását! A rendszeresen naplózott mérések segítenek időben felismerni a egészségünkben bekövetkezett változásokat, ami nagy mértékben javítja az orvosaink által felállított diagnózist. Az EgészségNapló egy Okostelefonon és Interneten elérhető egészségügyi napló, ahova akár napi szinten rögzítheted vérnyomásod, vércukrod, testsúlyod, gyógyszerezésed alakulását. A magasvérnyomás figyelemmel kísérése és kezelése fontos.

Fitt Nők Egészség Magazin - válts életmódot!

Fitt Nők Egészség Magazin - válts életmódot!

Egészségesebben és fittebben élni egészséges táplálkozással, életmódváltással. Témák: egészség, fogyókúra, diéta, testmozgás, alakformálás, reformtáplálkozás, méregtelenítés, savtalanítás, lúgosítás. Küldetésünknek tekintjük, hogy lehetőleg minél több nőhöz eljussanak olyan információk, mellyel egészségüket pozitív irányba tudjuk befolyásolni. Szeretnénk, hogy mindenki szembenézzen a ténnyel, hogy veszélyeknek vagyunk kitéve táplálkozásunk, kozmetikai szereink, és egyéb szennyező anyagok által. Célunk, hogy Élj tudatosan! Legyél tudatos vásárló! Őrizd meg egészséged! Szeretnénk, ha oldalunk segítségével az egészség, életerő, energia fényét be tudnád engedni magadhoz.

Hathatós megoldás

Hathatós megoldás

Mindenek elött szeretnénk ha tudná, hogy ez a honlap nem csak a 'FOGYÓKÚRA' témájával foglalkozó több száz oldal egyike, hanem mint azt a neve is elárulja Önnek: egészséggel, fittséggel, vitalitással foglalkozik. Azzal, hogy milyen módon és milyen termékek segítségével tud egy egészségesebb életet élni. Ehhez szeretnénk Önnek segítséget nyújtani. Programjaink és termékeink segitségével lehet:fogyni, hízni, immunrendszert erősíteni.Ez egy lehetőség ahhoz,hogy a mindennapi vitamin és ásványianyag- háztartásunkat optimálisan szinten tartsuk. De ha Önt ez a téma nem érdekli akkor nem bennünket kereset, de köszönjük a látogatását!

Helyes táplálkozás

Helyes táplálkozás

Az egészséges táplálkozás visszaállítása az egyén feladata. Először is tudnia kell hol tér el a megfelelő étkezéstől. Amint ezeket a pontokat megtalálta, könnyen helyrehozhatja a hibát. Ehhez szükséges, hogy megértsük, mire van szüksége a szervezetnek, és miért. Ehhez nyújt segítséget az oldal. Ez után az összefoglaló rész után az egészséges táplálkozás már nem okoz gondot.

Magas vérnyomás gyerekeknél!

Magas vérnyomás gyerekeknél!

Magas vérnyomás az elhízott gyerekeknél Quebecben (Kanada) felmérést készítettek gyerekek és tizenévesek körében, melyben a magas vérnyomás és a túltápláltság összefüggéseit kutatták. Sokaknak már most magas volt a vérnyomása, amely valószínűsíti, hogy húszas éveikben komoly vérnyomásproblémáik lesznek, harmincas éveikben pedig szívbetegségek veszélyeztetik őket. Ezért a túltápláltság a bűnös, mondta a tanulmány fő szerzője, Dr. Gilles Paradis.

Vércsepp analízis vizsgálat

Vércsepp analízis vizsgálat

Sok fajta mérés van, amivel az egészségi állapotunkra próbálnak felméréseket készíteni! Antioxidáns mérés scanner kék fénnyel, biorezonancia vizsgálat stb! Ezekkel csak az a baj, hogy mind hiten alapul! Elhiszem, hogy az a szám, érték azt jelenti, amit a mérő szakember állít! Nem beszélve az olyan 'vizsgálatokról', ahol pld. 30 másodpercig kell a kezünk két fém golyóra tennünk, és egy állítólagos program végigfut a testünkön és egy 30 oldalas beszámolót nyomtat a testünk minden szervének állapotáról! Persze mindezt azért, hogy utána ellehessen adni a több százezres terméket, ami majd meggyógyít! A vércsepp analízis vizsgálatban az a jó, hogy a vizsgált személy mindent lát a monitoron, és maga is meggyőződhet arról, hogy milyen a vére, annak alkotórészei, és állapota! Egzakt és egyértelmű képet mutat a vérünk, testünk egészségi állapotáról, és a betegségek okait segít megtalálni! Vércsepp analízis vizsgálat.

Tuti menü